Putkimies palvelee – hinnasto

Johtoputken tilauksissa tiedät aina, mistä maksat, koska hintoihin ei lisätä matkakuluja, pientarvikelisiä, laskutuslisiä tai muita yllättäviä kustannuksia. Työaikamme on pääsääntöisesti klo 8.00–16.00, ja muina aikoina putkiliike palvelee päivystyshinnoilla.

  • Ensimmäinen tunti 80 € / h
  • Seuraavat tunnit 65 € / h
  • Päivystys alk. 450 €

Minimilaskutus on 120 €. Hinnaston hinnat eivät sisällä putken höyrysulatuspalveluita. Hintoihimme sisältyvät matkakulut, laskutuslisät pientarvikelisät sekä arvonlisävero 24 %. Lisäämme laskuun vain tarvikekulut menekin mukaan, jolloin laskutuserät ovat 1 kpl tai 1 metri.

Työ veloitetaan toteutuneen kokonaistyöajan mukaan. Aika alkaa, kun putkimies lähtee suorittamaan työtä toimistoltamme (Keilaranta 16, Espoo). Laskutettavaa työaikaa on kaikki työhön käytetty aika, kuten tarvikkeiden nouto tukusta ja matka-aika toimistolta kohteelle ja takaisin.

Työn valmistuttua saat halutessasi putkimieheltä kustannusarvion, johon on eritelty tehdyt työt, kokonaistyöaika sekä käytetyt tarvikkeet. Maksutapana on lasku, jonka asiakas saa halutessaan joko sähköpostina tai paperisena postin kautta.

Urakointi tarjouksen mukaan

Urakoitsijoille hinnoittelemme tehtävän työn ja tarvikkeet tarjouksen mukaan. Voimme myöntää alennuksia myös yksityisille asiakkaille, jos työn hinta veroineen ylittää 1000 €.

Hyödynnä kotitalousvähennys

putkimiesTilatessasi töitä kotiin tai vapaa-ajan asunnolle voit saada kotitalousvähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksen määrästä ja hakemisesta Verohallinnon sivuilta.

Työlle ja tarvikkeille takuu

Annamme tekemällemme työlle ja tarvikkeille vähintään 24 kuukauden takuun asennuspäivästä alkaen. Lisäksi eri materiaaleilla on valmistajakohtaiset takuunsa (2–10 vuotta).

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Yhteydenottolomake

Jätä yhteystietosi lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olemme SoMessa:

  • Facebook