Johtoputki

Vilpitöntä putkipalvelua ilman piilokuluja

Putkimies palvelee – hinnasto

Johtoputken tilauksissa tiedät aina, mistä maksat, koska hintoihin ei lisätä matkakuluja, pientarvikelisiä, laskutuslisiä tai muita yllättäviä kustannuksia. Työaikamme on pääsääntöisesti klo 8.00–16.00, ja muina aikoina putkiliike palvelee päivystyshinnoilla.

  • Ensimmäinen tunti 80 € / h
  • Seuraavat tunnit 65 € / h
  • Päivystys alk. 120 €

Minimilaskutus on 120 €. Hinnaston hinnat eivät sisällä putken höyrysulatuspalveluita. Hintoihimme sisältyvät matkakulut, laskutuslisät pientarvikelisät sekä arvonlisävero 24 %. Lisäämme laskuun vain tarvikekulut menekin mukaan, jolloin laskutuserät ovat 1 kpl tai 1 metri.

Työ veloitetaan toteutuneen kokonaistyöajan mukaan. Aika alkaa, kun putkimies lähtee suorittamaan työtä toimistoltamme (Keilaranta 16, Espoo). Laskutettavaa työaikaa on kaikki työhön käytetty aika, kuten tarvikkeiden nouto tukusta ja matka-aika toimistolta kohteelle ja takaisin.

Työn valmistuttua saat halutessasi putkimieheltä kustannusarvion, johon on eritelty tehdyt työt, kokonaistyöaika sekä käytetyt tarvikkeet. Maksutapana on lasku, jonka asiakas saa halutessaan joko sähköpostina tai paperisena postin kautta.

Urakointi tarjouksen mukaan

Urakoitsijoille hinnoittelemme tehtävän työn ja tarvikkeet tarjouksen mukaan. Voimme myöntää alennuksia myös yksityisille asiakkaille, jos työn hinta veroineen ylittää 1000 €.

Hyödynnä kotitalousvähennys

putkimies

Työlle ja tarvikkeille takuu

Annamme tekemällemme työlle ja tarvikkeille vähintään 24 kuukauden takuun asennuspäivästä alkaen. Lisäksi eri materiaaleilla on valmistajakohtaiset takuunsa (2–10 vuotta).

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Yhteydenottolomake

Jätä yhteystietosi lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Johtoputki
Keilaranta 16
02150 ESPOO

Y-tunnus: 2612287-4
Puh: 09 251 07300

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Johtoputki:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme SoMessa:

Facebook