Hinnasto

Vilpitöntä putkipalvelua ilman piilokuluja

Perusasennustöiden laskutusehdot

Ei koske päivystys- ja putkensulatuspalveluita.

Johtoputken tilauksissa tiedät aina, mistä maksat, koska hintoihin ei lisätä matkakuluja, pientarvikelisiä, laskutuslisiä tai muita yllättäviä kustannuksia. Työaikamme on pääsääntöisesti klo 8.00–16.00, ja muina aikoina putkiliike palvelee päivystyshinnoilla.

Minimilaskutus on 120 €. Hintoihimme sisältyvät matkakulut, laskutuslisät pientarvikelisät sekä arvonlisävero 24 %. Lisäämme laskuun vain tarvikekulut menekin mukaan, jolloin laskutuserät ovat 1 kpl tai 1 metri.

Työ veloitetaan toteutuneen kokonaistyöajan mukaan. Aika alkaa, kun putkimies lähtee suorittamaan työtä toimistoltamme (Keilaranta 16, Espoo). Laskutettavaa työaikaa on kaikki työhön käytetty aika, kuten tarvikkeiden nouto tukusta ja matka-aika toimistolta kohteelle ja takaisin.

Työn valmistuttua saat halutessasi putkimieheltä kustannusarvion, johon on eritelty tehdyt työt, kokonaistyöaika sekä käytetyt tarvikkeet. Maksutapana on lasku, jonka asiakas saa halutessaan joko sähköpostina tai paperisena postin kautta.

Urakointi tarjouksen mukaan

Urakoitsijoille hinnoittelemme tehtävän työn ja tarvikkeet tarjouksen mukaan. Voimme myöntää alennuksia myös yksityisille asiakkaille, jos työn hinta veroineen ylittää 1000 €.

Työlle ja tarvikkeille takuu

Annamme tekemällemme työlle ja tarvikkeille vähintään 24 kuukauden takuun asennuspäivästä alkaen. Lisäksi eri materiaaleilla on valmistajakohtaiset takuunsa (2–10 vuotta).

Hyödynnä
kotitalousvähennys!

Yllättikö putkirikko?
Ota yhteyttä! 

Hinnasto (ei koske putkensulatuspalveluita)

70 € / h
tuntihinta

15 €
huoltoautolisä

Työn minimiveloitus
120 € 

Putkensulatuspalvelut alkaen
240€/360€ per tunti.

Hinta määräytyy ajankohdan, sulatuksen vaativuuden ja tarvittavan miehistön mukaan. Matka-aika on laskutettavaa työtä.

Hintoihimme sisältyvät matkakulut, laskutuslisät pientarvikelisät sekä arvonlisävero 24 %

Johtoputki Espoo
Y-tunnus: 2284237-2
Keilaranta 16
02150 Espoo

Puh :0400 306 506

Sähköposti: info@johtoputki.fi

10 + 5 =